Kurssin tavoitteena on oppia valitsemaan oikeat raaka-aineet, -menetelmät sekä -laitteet laadukkaan tuotteen takaamiseksi. Lisäksi laatia vakioidun ruokaohjeen sekä toteuttaa tarjoilun liikeidean mukaisesti.
Miettiessäni tavoitteita, huomaan ettei minulla oikeastaan ole ''oikeaa'' osaamista juurikaan, toki se mitä itse valmistamalla ruokaa olen oppinut.
Varmasti tarvitsen täsmällisyyttä eli juurikin sitä mikä olisi paras valinta (niin raaka-aineissa, menetelmässä kuin laitteissakin) mihinkin tilanteeseen. Tarjoilusta taas en tiedä yhtään mitään, ja koen /ajattelen että se olisi haastavaa.
Kokemusta alalta siis ei löydy lainkaan, mutta uskon ja toivon että opiskelujen myötä minusta tuleekin kasvamaan ammattilainen -tähän ainakin tähtään!
Tavoitteenanikin on pyrkiä juuri näihin kurssin tavoitteisiin, kehittää itseäni ja ottaa kaikki mahdolliset opit vastaan mitä on tarjolla ja pyrkiä syventämään niitä.
Innolla odottaen!

Hienosti olet Tuulia päässyt alkuun.
VastaaPoista