-Älä mielellään keitä kasviksia, höyrytä ennemmin!
-Sauvasekoitin /tehosekoitin
Salaattien valmistaminen
-Yhdistele erilaisia salaatteja keskenään: pehmeitä ja rapeita, voimakkaita ja mietoja sekä erivärisiä. Vastakohtaisista salaateista syntyy hyviä makupareja.
Sämpylöiden valmistaminen
-Neste, hiiva, mausteet, rasva, jauhot ->Alusta hyvin ja anna taikinan kohota
-Vaihtelua sämpylöihin saa lisäämällä taikinaan esim. juusto- tai porkkanaraastetta, siemeniä, hiutaleita tai leseitä, rusinoita tai pähkinöitä
-On myös erilaisia muoto -vaihtoehtoja; esim. kierteitä ja solmuja

http://www.puhtaastikotimainen.fi/wp-content/uploads/2018/06/alasivu1_havikinvahentaminen_920x370px_.jpg
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti