Muista asettaa kostea rätti tai paperi leikkuulaudan alle, jottei lauta pääse liikkumaan eestaas leikatessa. Veitsen tulee liikkua ''rystysiä'' vasten ja sormenpäät piiloon taitettuna -ettei vain lähde paikoiltaan. (Peukku ja pikkurilli pitää pilkotettavaa tuotetta kasassa.)
Myös oikaoppinen veitsen pito -tapa on tärkeä, tukeva ote.
https://www.youtube.com/watch?v=ZAa7-aYLljw
Tätä harjoittelimme pilkkomalla suuren määrän kasviksia Campus Ravitalle.
Lisäksi valmistimme salaattibuffeen. Tärkeää on on olla tarjolla erilaisia kombonentteja. (Ensin kannattaa pöytään asettaa halvemmat, viimeisimmäksi kallimmaat.)
Meidän tiimimme teki marinoidut kasvikset. Siinä ei ihmeitä.
![]() |
Valmis lopputulos, nam! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti